måndag, oktober 20, 2008

Höstrusk och mys

Nu är hösten verkligen här i sin vanliga kostym med regn, blåst och rusk.
Vi har hållit oss inne hela dagen förutom en snabbspurt ner till brevlådan. Vi har mest lekt, myst och så har han sovit på mammas mage...mmm där är det mjuk och gott tycker Leo ;-)
Han är fortfarande hostig och det räknar jag nog med att han är resten av veckan...sånt brukar ju vara seglivat. Men dagarna är ganska bra och då är han pigg o glad. Nätterna är oxå ganska bra och han sover sig mestadels igenom hostan, tur det och skönt för honom.

I Lördags var vi på stan, jag köpte mig ett par stövlar och PM köpte lite reservdelar till sin helikopter... :-)) Sen träffade vi Hanna, Peo och Algot och tog en lunch med dem. Himla trevligt och Algot busade runt, det är så coolt när han kröp under borden och gick runt till folk :-) Himlans social och nyfiken, glad som alltid :-))
Söndagen tillägnades storstäd och röjning i tvättstugan...vad mycket prylar man har...tänk om man inte röjde och gjorde sig av med junk lite då och då....vad trångt det skulle bli då ;-) eller ännu trängre för jag tycker det kan vara trångt ändå ;-)

Inga kommentarer: